Pensioensparen

Pensioensparen. Tot 40 % fiscaal voordeel!

Iedereen wil volop kunnen profiteren van zijn pensioen... En om te genieten van een comfortabel pensioen is het noodzakelijk om vanaf vandaag een extra pensioenkapitaal op te bouwen als aanvulling op het wettelijk pensioen. Wist u dat de pensioenspaarverzekering een bijzonder voordelige formule is om op termijn een mooi kapitaal op te bouwen? En dat volledig veilig!

Begin vandaag te sparen voor uw pensioen!

Een uitzonderlijk fiscaal rendement
U profiteert van een fiscaal voordeel van 30 tot 40 % op de gestorte premies. Spaar in 2008 het maximumbedrag van 830 EUR en u profiteert van een fiscaal voordeel tot 332 EUR! Uw pensioensparen kost u dus eigenlijk maar 498 EUR terwijl er toch 830 EUR bijkomt in uw contract.
De zekerheid van een 100 % gewaarborgd rendement
U profiteert niet enkel van het fiscaal voordeel: dankzij dit levensverzekeringscontract wordt uw kapitaal 100 % veilig beheerd. Bovendien bent u er zeker van dat het jaar na jaar optimaal aangroeit dankzij de gewaarborgde basisrentevoet van 2,50 % eventueel verhoogd met een winstdeling. Zo bereidt u uw pensioen voor op een stabiele en winstgevende basis!
En dit in tegenstelling tot de pensioenformules aangeboden door de banken. Geen kapitaalsgarantie - geen gewaarborgde rentevoet.

Onderschrijf vandaag nog uw pensioenspaarverzekering! Bouw op een bijzonder rendabele manier een aanvullend pensioenkapitaal op en profiteer elk jaar van het fiscaal voordeel. En dat volledig veilig!

 
 
 


Home       |       Over ons       |       Activiteiten       |       Online Berekenen       |       Partners       |       Nieuwsbrief       |       Contact

Van Renterghem & C°  © 2009
Geregistreerd als tussenpersoon voor de distributie van verzekeringen onder het CBFA Nr: 011263A
ING: 390-0193225-56
F.B.: 290-0167085-72
RPR: 0426771096

Administratie ( Inloggen )