Tijdelijke Schuldsaldo

Waarom wij kozen voor ZA als maatschppij voor uw Schuldsaldoverzekering.

Op woensdag 29 oktober 2008 werd ZA Verzekeringen voor de zevende keer verkozen tot Laureaat van de Levensverzekeringstrofeeën.
Het product Flexi Cover T1 kaapte de hoofdprijs weg in de categorie ‘Individuele tijdelijke overlijdensverzekering met constant kapitaal en opeenvolgende eenmalige premies’. De Levensverzekeringstrofeeën zijn een gezamenlijke organisatie van DECAVI en ENJEU en belonen de beste levensverzekeringsproducten van het voorbije jaar.

De slimste schuldsaldoverzekering

ZA Verzekeringen kijkt verder dan de meeste maatschappijen en denkt graag met u mee bij uw zoektocht naar een schuldsaldoverzekering. De slimste schuldsaldoverzekering van ZA gaat immers uit van úw beschikbaar budget en biedt flexibiliteit door de duurtijd van de premiebetaling aan te passen aan uw financiële mogelijkheden.
Bovendien maakt de slimste schuldsaldoverzekering optimaal gebruik van de mogelijkheden tot fiscale optimalisatie. Zo is niet alleen uw hypothecaire lening optimaal beschermd maar profiteert u ook nog eens van alle fiscale mogelijkheden!

Formule TWEE HOOFDEN en RELAX

Met de formule Twee Hoofden kan met één schuldsaldoverzekering (in plaats van de traditionele twee polissen) precies het risico verzekerd worden dat verzekerd dient te worden, en dat tegen een zeer lage premie.
Bovendien kan, dankzij de formule Relax, de premiebetaling gespreid worden over de volledige looptijd van het woonkrediet, hetgeen resulteert in een fors lagere premie!

 
 


Home       |       Over ons       |       Activiteiten       |       Online Berekenen       |       Partners       |       Nieuwsbrief       |       Contact

Van Renterghem & C°  © 2009
Geregistreerd als tussenpersoon voor de distributie van verzekeringen onder het CBFA Nr: 011263A
ING: 390-0193225-56
F.B.: 290-0167085-72
RPR: 0426771096

Administratie ( Inloggen )