Verkeer

Bestuurderspolis

In uw voertuigverzekering zijn alle passagiers verzekerd uitgezonderd één persoon, uzelf, als bestuurder van het voertuig bij een ongeval in fout (in recht wordt U vergoed door de tegenpartij).
Deze leemte vullen wij meestal aan met de bestuurdersverzekering.
Bent u bestuurder van een auto, een lichte vrachtwagen, een bromfiets, een fiets,... het maakt niet uit. Deze verzekering vergoedt u indien u als bestuurder in een verkeersongeval gewond raakt.

Verkeerspolis


Uw gezin begeeft zich dagelijks in het verkeer als bestuurder van een voertuig, de kinderen met de fiets of te voet naar school, zoonlief met de bromfiets, passagier van trein-tram-bus.
Dan is het noodzakelijk om een verkeerspolis GEZIN af te sluiten.
Deze verzekering voorziet een vergoeding ingeval van overlijden, blijvende invaliditeit, medische kosten indien iemand van uw gezin gewond wordt in een verkeersongeval. Als bestuurder of passagier, in een auto, op bromfiets, als voetganger,... het maakt niets uit. Zodra het gaat om een "verkeersongeval" komt deze verzekering tussen.
Voor wie is deze verkeersverzekering geschikt?
Deze verzekering is dus geschikt voor gezinnen met schoolgaande kinderen of gezinnen die zich veel in het verkeer begeven. De premie is afhankelijk van de hoogte van de gekozen bedragen en is bijgevolg volledig op maat van uw gezin af te stemmen. 
 


Home       |       Over ons       |       Activiteiten       |       Online Berekenen       |       Partners       |       Nieuwsbrief       |       Contact

Van Renterghem & C°  © 2009
Geregistreerd als tussenpersoon voor de distributie van verzekeringen onder het CBFA Nr: 011263A
ING: 390-0193225-56
F.B.: 290-0167085-72
RPR: 0426771096

Administratie ( Inloggen )